Digitale transformatie

voor wereldwijde partner

Zuidwijs
Opdrachtgever
30%
Retentie
130.000+
Downloads
App of the Day
App Store
Wat we hebben gedaan
Branding
Website
App
Naming
Strategie
Merkboek
Web development
Webflow

TSG, leverancier van onder andere benzinepompen en laadpalen, was nodig toe aan een nieuwe site die duidelijk laat zien wat voor all-in partner TSG is. Kleine side note: het bedrijf zit in 30 (!) landen. En in Finland bijvoorbeeld, zijn de diensten nét even anders dan in Senegal. Daarom waren er óók 30 custom sites nodig, die tegelijkertijd herkenbaar zijn als TSG.

Online identiteit
Van een print identiteit naar een online identiteit.
Met een net opnieuw opgeleverd merkboek als basis konden wij de doorvertaling maken naar de online omgeving. Wij hebben de kenmerkende swoosh als uitgangspunt genomen en daarop de online identiteit gebouwd.
User Journey
Navigeren op sector, product óf service
Een bedrijf met zoveel diensten en actief in zoveel sectoren, hoe kun je toch een bezoeker goed bedienen? De flow van de nieuwe site is helder en logisch voor bezoekers. Zo kun je nu navigeren op sector, producten en services. Hoe de bezoeker ook zoekt, hij vindt snel wat ie nodig heeft.
Website
Elk land zijn eigen site, maar met eigen diensten
Hoe zorg je dat elk land zijn eigen site krijgt, toegespitst op zijn diensten én nog steeds herkenbaar is als TSG? Daarvoor bedacht Evers + de Gier kant-en-klare bouwstenen in de huisstijl van TSG. Bijvoorbeeld USP’s, producten, team, sectoren en FAQ’s. Elk land kiest eenvoudig die bouwstenen die het nodig heeft.
Instructiemanual
Hoe behouden we kwaliteit?
Een instructiemanual beschrijft goed aan de marketingafdeling welke puntjes afgevinkt moeten worden om de website klaar te maken voor livegang. De manual versnelde het afmaken van de website door alle landen.
Centrale beeldbank
Altijd kwaliteit
Met 30 websites is het belangrijk dat de kwaliteit altijd van hoog niveau is. Dus ook van het beeldmateriaal, zoals foto’s, afbeeldingen en logo’s. Daarom is een online beeldbank gemaakt, die TSG vanaf 1 centraal punt beheert. Slim!
“Mooi om te zien hoe de landelijke communicatie afdelingen vrij eenvoudig zelf hun eigen site hebben kunnen opzetten en invullen.”
Koen Evers
Designer @ Evers + de Gier
Global Site
Met één klik op de knop meteen naar een land.
Naast de landenwebsites hebben we ook de corporate site gemaakt. Vanaf hier kun je makkelijk navigeren naar ieder land. Tevens kun je op de corporate site meer lezen over de missie, visie en wereldwijde werkzaamheden van TSG.
Campagnesite
Voor losse campagnes
Ook hebben we voor TSG een campagnetemplate ontwikkeld. Op die site kunnen ze een dienstverlening uitlichten en gebruiken voor bijvoorbeeld marketingcampagnes. De eerste site die we hebben afgeleverd is die voor TSG Charge.
Online check als marketing tool
Welke laadpaal past bij mij?
Met de keuzehulp helpt TSG Charge zijn bezoeker én potentiële klant met een product dat past bij zijn situatie. Zo krijgt hij een advies op maat, en kan hij vervolgens gericht contact opnemen met TSG Charge.
Samenwerken aan een briljant idee?

Klaar om impact

te maken?

Neem contact op