Over ons
Dit is Evers + de Gier. 👋
In het kort
Wij zijn een kleine maar fijne groep mensen in Rotterdam. Met een goed stel hersenen en het hart op de tong. Wij creëren digitale interfaces, websites en merken. Met alles wat we doen, helpen we ambitieuze bedrijven vooruit.
Aan de bak
Make it happen
Natuurlijk, we zijn Rotterdammers. Minder theorie, meer actie… het werkt echt. We schrijven geen merkstrategie van 40 pagina’s, maar juist een compacte handleiding waar onze opdrachtgever zelf mee aan de slag kan.
Echte liefde
Op zoek naar iets serieus
We zien onszelf niet als een bureau dat alleen een product voor een klant aflevert. Samen met onze opdrachtgever zijn we een team dat werkt aan het succes van het bedrijf. Het liefst voor langere tijd, soms in het veld en soms vanaf de zijlijn. We geloven dat zo het beste van het beste ontstaat.
Personal touch
The A to Z team
Aan accountmanagers en tussenpersonen doen we niet. Wél aan persoonlijk contact, flexibiliteit en heldere communicatie. Ons A tot Z team van ontwerpers, strategen, schrijvers en bouwers werkt aan alles. Van de grote ideeën tot de kleinste details.
Pro Bono
Wij geven graag iets terug
Zo’n tien jaar geleden begon het als een idee. Inmiddels is de Puntkomma een veel gelezen kwartaalblad, dat positief-kritisch schrijft over kunst en cultuur in Rotterdam.
Schluss is een app waarmee jij weer de controle krijgt over je persoonlijke gegevens. Hiervoor ontwierp Evers + de Gier de huisstijl en de app.
Bezoekadres
Patsboem midden in Rotterdam
Noem ‘t een kantoor. Noem ‘t een studio. Een inspirerende plek aan de Schiekade. Hartje Rotterdam. Kom eens langs voor koffie. Vinden we leuk!
Vacatures
Were hiring! 🎉
Wil je hier werken? Uiteraard! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Wat is jouw uitdaging? Laat het ons weten.
studio@eversendegier.nl
010 213 00 39