Nieuw
We hebben een nieuw website. Wat vind je ervan?
Een stevige fundering voor snelle groei van E-health app
Branding | Website | User Interface
De uitdaging
Direct in contact met je arts of zorgverlener
Direct je medische vraag stellen aan je huisarts? Dat kan nu heel makkelijk via de gratis app BeterDichtbij. Met de ambitie een landelijk bekend en zichtbaar merk te worden, ontstond de behoefte aan een volledige en sterke visuele identiteit. Samen met ons als creatief partner werken we constant aan het uitbouwen van de merkidentiteit op zowel on- als offline.
Onze aanpak
Mens > techniek
Bij BeterDichtbij is techniek geen doel, maar een middel om de zorg makkelijker te maken. En dat zie je terug in de visuele identiteit die we voor het merk ontwikkelden. Authenticiteit, menselijkheid, en toegankelijkheid staan hierin centraal. Uit het logo hebben we een zachte vorm gehaald als speelse vorm. Samen met het gebruik van echte fotografie spelen we in op het gevoel en de usp’s van het gebruik van de app.
Illustratiestijl
Een heldere stijl voor uitleggen
Voor de interne communicatie bij zorgorganisaties hebben we een custom illustratiestijl ontwikkeld. Zo kunnen we informatie op een heldere manier uitleggen. Handig voor het uitleggen van hoe je je bijvoorbeeld aanmeld voor de app.
Website
De kwaliteiten van BeterDichtbij zichtbaar maken
Het warme en menselijke hebben we ook doorgevoerd in de website van BeterDichtbij. De vrouw die buiten contact heeft met haar arts is een van de voordelen van Beterdichtbij. En laat de bezoeker ervaren hoe makkelijk BeterDichtbij werkt.
Postcodechecker
Doet mijn ziekenhuis mee?
BeterDichtbij groeit hard. Elke maand sluiten nieuwe ziekenhuizen aan. Ook jouw ziekenhuis? De postcodecheck laat je snel zien welke ziekenhuizen (en afdelingen) in jouw buurt BeterDichtbij gebruiken.
“Ontzettend fijn om met een design-partner te werken met zoveel drive en up-to-date kennis over het eigen vakgebied. Ze leveren sterk creatief werk en denken proactief met ons mee. Voor ons als jonge organisatie is dat heel prettig, zo kun je snel grote stappen zetten samen.”
Erica Bouma
Marketing Manager @ BeterDichtbij
Support
Wij hebben antwoorden
Met een beslisboom worden je vragen gefilterd, zodat je bij de voor jou relevante antwoorden uitkomt. Ook hebben we een uitgebreide zoekfunctie ingebouwd, waarmee het support gedeelte van de site volledig doorzoekbaar is. Met een handige uitleganimatie laten we aan de minder tech savvy doelgroep zien hoe je BeterDichtbij kan downloaden en installeren.
Toolkit Zorgorganisaties
Implementatie bij zorgorganisaties
Wil je dat externe organisaties je product omarmen dan moet je het ze zo makkelijk mogelijk maken in de implementatie. Samen met BeterDichtbij hebben we een toolkit ontwikkeld waarin diverse communicatie middelen makkelijk gebrand kunnen worden met de identiteit van de zorgorganisaties. Denk aan folders en flyers maar ook rolbanners en wachtkamerschermen.
De BeterDichtbij app
Overal de juiste merk-ervaring.
Op dit moment zijn we ook druk bezig om de app consistent te maken met de neergezette identiteit. We gebruiken meer beeld, minder techniek en upgraden het design ook meteen naar nu!
What we did
Branding
Merkboek
Webdesign
UI/UX
Restyle
Print Ontwerp
App design
Bekijk de site
beterdichtbij.nl

Meer Branding

Meer weten over dit project?
koen@eversendegier.nl
010 213 00 39