Een advocatenkantoor

dat inspireert

Zuidwijs
Opdrachtgever
30%
Retentie
130.000+
Downloads
App of the Day
App Store
Wat we hebben gedaan
Branding
Website
App
Naming
Strategie
Merkboek
Web development
Webflow

Advocatenkantoor Stadermann Luiten, specialisten in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, was nodig toe aan een nieuwe site die duidelijk laat zien wie ze zijn. En daar horen goede foto’s bij! Naast deze nieuwe online uitstraling moest de site een plek krijgen waar clienten, studenten maar ook concurrenten terecht kunnen voor bruikbare rechtspraak. Een handig te gebruiken kennisbank als resultaat!

Onze aanpak
Opfrissen van de online identiteit
De online identiteit van Stadermann Luiten was verouderd. We hebben daarom de typografie en kleuren opnieuw gedefineerd en een vormentaal ontwikkeld passend bij de waarden van Stadermann Luiten. Met fotograaf Dana-Romina Photography hebben we gezorgd dat de fotografie past bij de nieuwe online identiteit
Sociaal & Benaderbaar
De mensen achter Stadermann Luiten
De mensen achter Stadermann Luiten maken Stadermann Luiten. Ze zijn professioneel, betrouwbaar maar bovenal ook sociaal en benaderbaar. Met een stadse achtergrond en een vriendelijke uitstraling hebben we die waarden naar voren gehaald. Dit is hoe je Stadermann Luiten op straat tegenkomt!
Kennisbank
De website is ook een plek om kennis op te doen
Stadermann Luiten is specialist in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Daar hoort een stukje kennisdeling bij. De kennisbank zorgt hiervoor. Deze kennisbank toont artikelen, uitspraken, commentaren op uitspraken en geeft informatie over onderwerpen.
Zoeken
Makkelijk zoeken in de kennisbank
De kennisbank is een vergaarbak aan artikelen, uitspraken en commentaren op uitspraken. Om hierin makkelijk te kunnen navigeren hebben we een intuïtieve zoekfunctie ontwikkeld. Met elke klik verfijn je meer en meer je zoekresultaat. Erg handig wanneer je niet precies weet wat je zoekt.

Klaar om impact

te maken?

Neem contact op