Nieuw
We hebben een nieuw website. Wat vind je ervan?
Een prijswinnende
samenwerking met privacy startup Schluss
Branding | Website | App
De uitdaging
De tikkie van het data delen
Schluss wordt de nieuwe standaard in het veilig en eenvoudig delen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, adres of bankgegevens. Met Schluss ben je weer de baas over je eigen gegevens.

We ontwikkelden samen met Schluss met het totale pakket: de naam, visuele identiteit, website en de app!
Het logo
Een betrouwbare identiteit, met een knipoog
Hoe ontwerp je voor inclusiviteit, toegankelijkheid en als belangrijkste: betrouwbaarheid? Schluss is anders en doet het anders dan de rest, en dat mag je ook zien.

De kleurrijke illustraties van Maus Baus en de copywriting met een vleugje humor en zelfspot geven Schluss een heel eigen karakter.
Doorontwikkeling identiteit
3,2,1.. Sprint!
De beta-app is ontwikkeld in sprintvorm door team Schluss in samenwerking met de Volksbank. Evers en de Gier was hier onderdeel van als in-house UI & UX team. We hebben user research gedaan, onderzoek naar accessibility, user testing… noem maar op! Alles om de app zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, voor iedereen.
Doorontwikkeling identiteit
Veilig je data delen in een paar klikjes
Bedrijven kunnen je straks een dataverzoek sturen voor (tijdelijke) toegang tot je gegevens, via je persoonlijke Schluss-kluis in de app. Dat verzoek accepteer je (of niet). Jij bent de baas over wie welke informatie van jou mag inzien. Met de app behoud je overzicht en controle over je data. De toegang stoppen, weigeren of veranderen? Of juist meer informatie over jezelf delen? Dat regel je makkelijk en snel. Het is aan jou!
Website
De tussenstand in een website
De website van Schluss staat in teken van 'de droom'. Je kunt er alles lezen over de visie van Schluss, en hoe we die gaan bereiken. Bekijk de roadmap en doe misschien zelf mee! Via de website kun je op verschillende manieren aanmelden om mee te bouwen aan de Wereld van Schluss.
Campagne
Creatief partnerschap
Schluss is niet zomaar een start-up, het is een community, een lifestyle! Een klein groepje gepassioneerde visionairs, waar wij als ontwerpers ook helemaal in zijn opgenomen, werkt hecht samen aan een prachtig product. En soms komen we ook gewoon samen voor de gezelligheid!
What we did
Branding
Website
Naamgeving
Mobiele app
User experience
User testing
Bekijk de site
schluss.org

Meer Branding

Op zoek naar een effectieve website?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39