Ieder kind zijn eigen

heldenverhaal

Zuidwijs
Opdrachtgever
30%
Retentie
130.000+
Downloads
App of the Day
App Store
Wat we hebben gedaan
Branding
Website
App
Naming
Strategie
Merkboek
Web development
Webflow

De nieuwe heldenverhalen komen binnenkort uit Zuidwijk. Daar start namelijk de nieuwe basisschool het Epos, een school die de ambitie heeft het beste mogelijke onderwijs te bieden mét aandacht voor talenten en een brede ontwikkeling. Evers + de Gier kreeg de eervolle taak de uitgesproken ambitie te vertalen naar een on- én offline merkidentiteit.

Merkstrategie
Allemaal een heldenverhaal
In verschillende sessies zijn we met het team van Het Epos op zoek gegaan naar wat de school uniek maakt en welke naam en strategie daarbij hoort. De naam Epos staat voor diversiteit, verbinding en de reis die elk kind maakt.
Campagnebeeld
Unieke verhalen zichtbaar gemaakt
Voor de zichtbaarheid van de nieuwe school hebben we een vrolijke campagne ontwikkeld. In die campagne zetten we het kind centraal met haar dromen. Ieder kind zijn eigen reis, allemaal een heldenverhaal!
Website
Helder & Fris
De website is de online doorvertaling van de neergezette identiteit. Vrolijke kleuren en beelden wisselen elkaar af met heldere informatie. De geïnteresseerde ouder kan makkelijk de info vinden die hij of zij relevant vind.
Online aanmelden
Komt mijn kind in aanmerking?
Een belangrijke functie van de website is het online kunnen aanmelden van je kind. Wij hebben een tool ontwikkeld die middels enkele simpele vragen aangeeft of je kind ingeschreven kan worden.
Print
Van online tot offline een consistente merkervaring
Wat is een school zonder schoolgids? Wij hebben verschillende print uitingen gemaakt. Van visitekaartjes tot gevelborden en van hekdoeken tot een sprankelende schoolgids!
“Evers & de Gier hebben ons geholpen vanaf scratch de schoolidentiteit vorm te geven op een manier die zowel speels als professioneel is. Samen zijn we tot een prachtige huisstijl gekomen en nog steeds werken we met veel energie samen om deze verder uit te breiden.”
David Jansen
Het Epos
Merkboek
Compact & makkelijk
in gebruik
Alle uitingen en waardes hebben we gestopt in een interactief merkboek. In dat boek kan iedereen die iets met Epos wil de logo’s kleuren maar ook uitingen halen. We blijven doorbouwen aan dit merk, op dit moment zijn we bezig met het interieur.
Samenwerken aan een briljant idee?

Klaar om impact

te maken?

Neem contact op