Schluss
Proof of concept voor Schluss
Je persoonlijke gegevens bewaren in een digitale kluis. En zelf bepalen met wie je je gegevens deelt. Dat kan straks met de app Schluss. Op dit moment is de startup klaar voor een Proof of concept: een bewijs dat het idee succesvol is. Daarvoor werkt ze een use case uit, samen met DUO, de Volksbank én Evers en de Gier.

"Ik ga een hypotheek aanvragen, en wil m'n studieschuld checken bij DUO en - via Schluss - delen met de hypotheekadviseur." Dat is de use case waar de vier partijen mee aan de slag gaan. Om te kijken wat wel en niet werkt, bijvoorbeeld qua techniek. Maar vooral ook hoe het product aansluit bij de behoefte van de gebruiker. Evers en de Gier zorgt voor de optimale gebruikerservaring in deze situatie. Daarvoor brengen we onder andere de klantreis in beeld en ontwerpen we een gebruiksvriendelijk design voor de app.


Over Schluss

Schluss is een app waarmee iemand zelf bepaalt wie z'n persoonlijke gegevens wanneer mag gebruiken. Denk aan contactgegevens tot aan - in de toekomst - gezondheidsgegevens. Eerder dit jaar was Schluss - samen met Startup Delta - aanwezig op de CES in Las Vegas: dé beurs voor technologische innovatie.

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39