Evers + de Gier
Meet Sanne 🙋🏼‍♀️ Onze nieuwe Digital Design Intern stelt zichzelf even voor.
Het komende halfjaar loopt Sanne Vlasblom stage bij ons. Ze weet van aanpakken en staat altijd aan, net als wij. Wij zijn blij dat ze er is! En ze stelt zichzelf graag ook even aan jou voor.

“Inspiratie is overal te vinden! Vormen, kleuren, lijnen: alles wat ik zie en meemaak, wordt volautomatisch geanalyseerd en opgeslagen. Je weet immers nooit wanneer het van pas komt. Het allerbelangrijkste voor mij als persoon en ontwerper is authentiek blijven. In de manier waarop ik werk, maar ook hoe ik de authenticiteit van de opdrachtgever en doelgroep kan door vertalen in een product. Zo ontstaat er echt iets eigens.

Evers + De Gier maakt mooie producten. Dat vind ik tof. De komende tijd hoop ik veel te leren over het ontwerpen van digitale producten. De functionele -én esthetische ervaring voor gebruikers samenbrengen in een ontwerp, daar word ik heel enthousiast van.”

Nu weet je meteen met wie je te maken hebt, als je ineens een nieuwe stem aan de telefoon hoort, of een andere naam onder een mailtje ziet staan!

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39