Evers + de Gier
Meet Hidde 👨🏼‍💻 Onze nieuwe digital design intern
Na een tip van zijn docent solliciteerde @Hidde direct, toen wij een nieuwe Visual Design stagiair zochten. Ondertussen zit deze Apple-fanboy alweer sinds 1 september helemaal op zijn plek bij ons! Voor wie ‘m nog gemist heeft, stelt ‘ie zich even voor:

“Ik studeer Communication Multimedia Design, CMD, aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn derde jaar, dus dit is mijneerste stage. Ik voel me erg op mijn gemak in dit gezellige team en ik leer heel veel.

Sinds mijn twaalfde ben ik al bezig met ontwerpen. Apps, websites, dat soort dingen. Ik weet al heel lang dat ik ontwerper wil worden. Op de middelbare school vond ik bijvoorbeeld de app van de elektronische leeromgeving slecht, dus ging ik zelf op de iPad zitten knutselen aan een herontwerp. Laatst heb ik nog wat redesigns gemaakt van Apple Music. Gewoon voor de hobby. Ik haal sowieso veel inspiratie van Apple. Maar ik leer om ook naar andere voorbeelden te kijken, want strak en minimalistisch past niet bij alle klanten en eindproducten. Bij Evers + De Gier ben ik met heel veel verschillende dingen bezig. Da’s het leuke van mijn stage.”  

Goed dat je er bent, Hidde! 💪

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39