Evers + de Gier
Nieuw in het team: Else stelt zich voor!
Evers + de Gier breidt uit! Sinds oktober versterkt Else ons team als UX designer. Deze Hagenees zorgt sindsdien voor een frisse wind door onze (voormalige) mannenbunker. Nu werd het wel hoog tijd voor een introductie. Ze stelt zichzelf graag even voor:

Hoi, ik ben Else! Ik ben digital designer met veel interesse in UX design. Ik zorg er graag voor dat mensen digitale producten kunnen gebruiken zonder enige frustratie en met (boven verwachting) veel plezier. Een goede user experience begint bij het begrijpen en doorgronden van de doelgroep: waar hebben zij behoefte aan en hoe kunnen we daar op inspelen? En aan de andere kant: wat wil het bedrijf bereiken met bijvoorbeeld een website? Ik ga daar graag naar op zoek en zet het om in een concreet concept voor een nieuwe website/app.

Als ik niet bij E+dG ben, kun je mij vinden in Den Haag en meestal met een camera in mijn hand. Portretfotografie is een grote hobby van mij en ik vind het een leuke uitdaging om foto’s te maken van mensen waar ze 100% als zichzelf opstaan.

Ik wandel graag over het strand en dan vooral die van Schiermonnikoog: een plek die voelt als mijn tweede thuis. Ik heb een kat maar ben eigenlijk een hondenmens, ik hou van lezen, ik struin gemiddeld 1x per week een kringloopwinkel af en zit als het lekker weer is op een racefiets.

Terwijl ik dit schrijf werk ik 4 maanden bij E+dG en kan ik met zekerheid zeggen dat ik de goede keuze heb gemaakt, onwijs veel leer, de gezelligste collega’s heb, aan veel verschillende projecten werk, toffe opdrachtgevers leer kennen en ik (eindelijk) Rotterdam van dichterbij kan bekijken!

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39