FORUM Rotterdam
Geschiedenis van Rotterdam in een modern jasje
Geschiedenis in een modern jasje. Letterlijk. Wij deden namelijk de vormgeving voor een prachtig geschiedenisboek over ‘ons Rotterdam’: FORUM Rotterdam. Non-stop stad.

De laatste jaren rees FORUM Rotterdam op tussen de Lijnbaan, Van Oldenbarneveltplaats, Coolsingel en het Binnenwegplein. Een echte blikvanger in de binnenstad, met winkels, moderne appartementen en horeca. Maar dat was niet altijd zo. Historicus Dr. ir. Judith Gussenhoven, van het Rotterdamse bedrijf History Now - your past inspires the future, verdiepte zich in de geschiedenis van dit stukje stad. De verhalen legde ze vast in een bijzonder boek. Evers + de Gier mocht het vormgeven. Een hele fijne klus, met een fraai, tastbaar eindproduct!

Door gebruik te maken van een speciale druktechniek is op elke kant van het boek een van de 4 straatnamen te zien. Hiermee wordt de plek waar FORUM Rotterdam staat nog tastbaarder!

We hebben dan ook ontzettend uitgekeken naar de officiële boekpresentatie. Afgelopen week was het eindelijk zover. Natuurlijk in FORUM, bij Boekhandel Donner. Benieuwd? Vanaf de boekpresentatie kun je 'Non-stop stad' daar doorbladeren en aanschaffen! Of bestel dit prachtige 😉 boek online.

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39