Nieuw
We hebben een nieuw website. Wat vind je ervan?
De digitale transformatie
van quality controller AGF
User Interface
De uitdaging
DQFS breidt services uit en wordt Goodacre
Een bedrijf waar innovatie in de genen zit kan niet te lang in het oude vast blijven zitten. DQFS, het bedrijf dat de groente- en fruitwereld op zijn kop zette met een revolutionaire online tool om audits uit te voeren, was klaar voor the next (international) step! Daar hoorde niet alleen een nieuwe identiteit bij maar ook een compleet nieuwe naam!

Evers + de Gier begeleidde hen in het traject van DQFS naar Goodacre. Met een nieuwe strategie, identiteit, website en intranet.
Interne communicatie
Overzicht en op detail
Goodacre, letterlijk vertaald als ‘akker die er goed bij ligt’. Het vele reizen naar de verschillende havens over de hele wereld was het begin voor een nieuwe identiteit.

De strak aangelegde velden in bovenaanzicht dienden als inspiratie voor het logo. Het ronde en organische van groente en fruit was de inspiratie voor de rondingen in de letters. Overzicht en op detail. Dat is Goodacre.
“We wilden ervoor zorgen dat de werknemers van Goodacre zo efficient mogelijk kunnen werken, en dat de interface ze daarbij helpt, in plaats van in de weg zit.”
Mans van Oosterhout
Digital Designer @ Evers + de Gier
Familiebedrijf
De mensen achter Goodacre
Fotografie speelt een grote rol in de identiteit. Goodacre is een familiebedrijf en is daar trots op. Fotograaf Dana-Romina is een paar dagen met het team van Goodacre meegegaan om vast te leggen waar het bedrijf zich zoal mee bezig houdt maar ook om de mensen achter het bedrijf te laten zien.
Intranet
Hoe deel je kennis met je medewerkers?
Medewerkers van Goodacre zijn elke dag op pad om de kwaliteit van fruit en groenten te controleren. Bijvoorbeeld bij aankomst per vrachtschip in de haven van Rotterdam. Ze werken allemaal op hun tablet: hun digitale kantoor. Daar hoort een tablet-proof intranet bij, dat efficient werken én communiceren mogelijk maakt.
Bibliotheek
Herkennen van defecten
Een van de paradepaartjes is een overzicht (mét foto’s) van alle defecten die voorkomen bij fruit en groenten. Zoals schimmels. Medewerkers kunnen fouten daardoor makkelijker herkennen en rapporteren.
Fotografie
360 graden check
Het fruit en hun mogelijke defecten kun je 360 graden bekijken. Met een custom iconen set kun je makkelijk aflezen wat de eigenschappen van het fruit zijn.
What we did
Intranet design
Branding
Dashboard
User Experience
User Interface
Design System
Bekijk de site
goodacre.nl

Meer User Interfaces

Meer weten over dit project?
mans@eversendegier.nl
010 213 00 39