Nieuw
We hebben een nieuw website. Wat vind je ervan?
De uitdaging
Je digitale kantoor op je tablet
Medewerkers van Goodacre zijn elke dag op pad om de kwaliteit van fruit en groenten te controleren. Bijvoorbeeld bij aankomst per vrachtschip in de haven van Rotterdam. Ze werken allemaal op hun tablet: hun digitale kantoor. Daar hoort een tablet-proof intranet bij, dat efficient werken én communiceren mogelijk maakt.
Interne communicatie
Berichtenfeed
De berichten-feed op het dashboard staat centraal. Alle medewerkers kunnen daarop posten, bijvoorbeeld een idee om fruit beter te beoordelen. Of een melding dat de citroenen bij meerdere leveranciers niet goed zijn. Hier kan iedereen ook weer op reageren en liken. Een soort eigen sociaal netwerk dus!
Bibliotheek
Fruit en defecten
Een van de paradepaartjes is een overzicht (mét foto’s) van alle defecten die voorkomen bij fruit en groenten. Zoals schimmels. Medewerkers kunnen fouten daardoor makkelijker herkennen en rapporteren.
Fotografie
360 graden check
Het fruit en hun mogelijke defecten kun je 360 graden bekijken. Met een custom iconen set kun je makkelijk aflezen wat de eigenschappen van het fruit zijn.
“We wilden ervoor zorgen dat de werknemers van Goodacre zo efficient mogelijk kunnen werken, en dat de interface ze daarbij helpt, in plaats van in de weg zit.”
Mans van Oosterhout
Digital Designer @ Evers + de Gier
Handboek
Instructies bij de hand
De laatste fase is het toevoegen van een handboek geweest. Dit handboek is eigenlijk de digitale versie van het bedrijfsboek. Wat zit er in de onderzoekskoffer? Welke stappen neem ik bij het keuren? Hoe loopt een proces? Zo weet het personeel altijd wat ze moeten doen.
What we did
Intranet design
User Flow
Dashboard
User Experience
User Interface
Design System
Bekijk de site
goodacre.nl

Meer User Interfaces

Meer weten over dit project?
mans@eversendegier.nl
010 213 00 39
Evers + de Gier
Schiekade 105, 3033BH Rotterdam