Shell, ENGIE en Hydreco Geomec
Warm lopen voor Rotterdam Aardwarmte
Alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Dat is in sommige projecten een uitdaging. Zeker als er véél stakeholders en grote bedrijven betrokken zijn.

Met effectieve, interactieve sessies (en ons aanstekelijke enthousiasme) krijgen we samen met onze opdrachtgever altijd de juiste kernwaarden boven tafel. Ook in het project Rijnmond Aardwarmte, met stakeholders ENGIE, Shell en Hydreco Geomec. We ontwikkelden de identiteit en ontwierpen de website: rijnmondaardwarmte.nl

Rijnmond Aardwarmte zoekt en ontwikkelt aardwarmtebronnen in de regio Rijnmond. Op termijn worden deze ingezet om op een duurzame manier energie op te wekken.

Het logo beeldt letterlijk uit wat er gebeurt in het aardwarmteproces: Bij aardwarmtewinning wordt warm water uit opgepompt uit de ondergrond. Warmtewisselaars geven de warmte af aan leidingwater in het warmtenet. Het afgekoelde water gaat direct weer de grond in. Deze duurzame energiebron neemt weinig ruimte in en veroorzaakt weinig overlast. Dat blijkt ook uit de website, die bedoeld is om omwonenden in te lichten. Op een laagdrempelige, duidelijke en eerlijke manier.

Case coming soon!

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39