Het Beweegburo
Nieuwe site met slim klantenportaal voor het Beweegburo
Het Beweegburo wil het zijn (aanstaande) klanten makkelijk maken. Daarom is een gebruiksvriendelijke site met een slim klantportaal nodig. Evers en de Gier gaat dit ontwikkelen.

Straks kunnen bezoekers niet alleen beter hun weg vinden op de site. Ook komt er een speciale inlog voor klanten. Daar vinden ze hun persoonlijke rooster met alle sportlessen voor een jaar. Met een toelichting op de activiteit en het (wettelijke) doel.

Maar dat is niet het enige. Voor scholen bijvoorbeeld, stemt het portaal hun rooster af op onder andere schoolvakantie, leeftijdsgroep en aantal gymlessen per week. Daarvoor beantwoordt de klant een aantal vragen als hij de eerste keer inlogt. Het portaal deelt vervolgens automatisch het bewegingsonderwijs in over het jaar. Slim! De lessen zijn direct te downloaden. Ook sportleraren en beweegcoaches kunnen inloggen en hun lesagenda zien. Zo weten ze precies waar en wanneer ze moeten zijn.

Dat er veel vanzelf gaat, is óók handig voor het Beweegburo zelf. Aparte jaarroosters voor elke school maken? Dat is niet meer nodig. Wat een tijd levert dat op!What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39