Evers en de Gier
Evers en de Gier zoekt visual design stagiair
Om maar meteen met de deur in huis te vallen! Wij zijn op zoek naar een visual design stagiair die graag binnen ons team aan uiteenlopende projecten wil werken. Die het leuk vindt om het ene moment de interface van een app te verbeteren en het andere moment samen met ons werkt aan het creëren van een visuele identiteit. Bij ons leer je over branding, interaction- en webdesign, want wij geloven dat die combinatie onze unieke kracht is. Lijkt je dit wat? Dan zit je bij Evers + de Gier goed!

Wij zullen ervoor zorgen dat je alle aandacht en begeleiding krijgt zodat je na je stage weet hoe je bij een digitaal ontwerpbureau aan de bak komt. Hieronder even handig opgesomd wat we van je vragen en wat je bij ons krijgt:

Jij:

Bij ons:


Wie zijn wij?

Wij zijn een klein specialistisch digital design team dat werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers, zoals Hogeschool Rotterdam, Altruistiq, Zigzag, Engie, Van Oord, Schluss en BeterDichtbij. We zien onszelf niet als een bureau dat alleen een product voor een klant aflevert. Samen met onze opdrachtgever zijn we een team dat werkt aan het succes van het bedrijf. Het liefst voor langere tijd, soms in het veld en soms vanaf de zijlijn. We geloven dat zo het beste van het beste ontstaat.

Dus klinkt dit als muziek in de oren voor jou? Stuur ons dan je motivatie, CV en portfolio naar intern@eversendegier.nl!

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39