Altruistiq
Duurzame keuzes maken als bedrijf? Altruistiq helpt.
Altruistiq is een spiksplinternieuw initiatief. Even technisch: de datagedreven SaaS-oplossing dient als hub voor duurzaamheidsteams binnen bedrijven. Om bedrijfsrapportages mee te maken en reductie-initiatieven voor emissies te automatiseren en beheren.

Dat vraagt om - onder meer - een superoverzichtelijk dashboard. En precies dat dashboard… Dat hebben wij bedacht en vormgegeven!

Het geeft bedrijven niet alleen inzicht in hun verbruik, maar deelt ook aanbevelingen en oplossingen om dat verbruik te verminderen. Perfect om de gestelde klimaatdoelen te behalen. Én bovendien beter voor onze aarde te zorgen. Want: hoe minder schadelijke stoffen – zoals CO2 – bedrijven uitstoten, hoe gezonder de planeet is voor iedereen die erop leeft.

Dit dashboard is nooit ‘af’. Met nieuwe inzichten maken we het wekelijks beter. Ons team blijft namelijk betrokken bij de ontwikkeling van Altruistiq. Supertof om te werken aan zo’n innovatief product met de focus op het beschermen van onze leefomgeving!

Leuk detail: die focus is bij Altruistiq vervlochten in het hele project. Zo kreeg bijvoorbeeld elke fase – of sprint, in scrumtaal – de naam van een bedreigde diersoort. Leren we zelf ook nog wat van!

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39