BeterDichtbij
BeterDichtbij komt tot leven op nieuwe site
Direct je medische vraag stellen aan je huisarts? Of een persoonlijke uitleg krijgen van de specialist? Dat kan nu heel makkelijk via de gratis app BeterDichtbij. Voor dit mooie initiatief is Evers en de Gier de vaste samenwerkingspartner. Naast de app in 2020 en verschillende marketinguitingen, heeft Evers en de Gier nu de nieuwe website ontworpen.

De nieuwe website heeft een persoonlijke stijl. Kijk maar naar de vrouw, bovenaan op de homepagina. Terwijl ze buiten is, chat ze snel even met haar arts. Als bezoeker verplaats je je heel makkelijk in haar. Daardoor komt het product tot leven. En ervaar je bijna zelf hoe makkelijk BeterDichtbij werkt. Ook handig: via de postcodechecker zie je snel welke ziekenhuizen in jouw buurt BeterDichtbij gebruiken.


En nu verder

Evers en de Gier gaat binnenkort de app doorontwikkelen. Zodat hij meer diensten aanbiedt. Denk aan het koppelen van elektronisch patiëntendossiers (EPD). Ook werkt Evers en de Gier op dit moment aan een handige toolkit. Daarmee kunnen ziekenhuizen BeterDichtbij makkelijk implementeren.

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39