Festival Schiermonnikoog
Aan de slag voor festival Schiermonnikoog
Een paar jaar geleden kreeg het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog een zusje. Het Festival Jong Talent, speciaal voor jonge musici. Samen delen ze nu één site, waarop beide festivals zich niet echt lekker op hun eigen manier kunnen uiten. Dat kan anders. Evers en de Gier ontwikkelt - samen met Jannes & Mannes - een nieuwe online identiteit. En zorgt voor het design van de nieuwe website.

Op de nieuwe site zijn beide festivals straks duidelijk van elkaar te onderscheiden. Maar toch zie je meteen dat ze bij elkaar horen. Als een echte familie. Naast de stijl, krijgt ook de indeling een nieuw jasje. Zodat de bezoeker zich makkelijk door de site heen kan bewegen.  

Over het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog

In oktober genieten mensen op Schier zes dagen van intieme kamermuziek en unieke natuur. Die combinatie geeft het festival een bijzonder karakter. Meer dan 60 internationale en nationale musici geven concerten. Ook zijn er masterclasses en natuurexcursies. Speciaal voor jonge musici organiseert het festival sinds 2012 in maart het Festival Jong Talent.

What’s new?

Bekijk meer nieuws
Meer weten over dit project?
ferry@eversendegier.nl
010 213 00 39