Dienst
Digitale producten
We ontwerpen digitale omgevingen die functioneel zijn, zoals websites en apps. Maar ook intranetten, dashboards en klantportalen. Eigenlijk alles op een scherm. Hoe complex een uitdaging ook is: we maken digitale oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn. Die frustraties, koude douches en decepties voorkomen, en voor iedereen toegankelijk zijn.
Onze visie
De beste marketing is een goed werkend product
Functionaliteit sluit schoonheid niet uit. We ontwerpen digitale oplossingen die gebruiksvriendelijk én mooi zijn. Die mensen blij maken of verrassen. Die een gevoel overbrengen dat aansluit op de merkidentiteit. Zo ontstaat een unieke connectie tussen merk en publiek. En een relatie voor de lange termijn.
Dit kunnen we allemaal
User Experience (UX)
Development
Klantportalen
Mobile apps
Dashboards
Digital products
Service design
Web apps
Design systems
Intranet
Software Interface
User interface
Bekijk meer projecten
Werkwijze
Hoe we het doen
Tijdens een kick-off maken we samen afspraken over budget en werkzaamheden. Bijvoorbeeld: we ontwerpen niet meteen een site met alle toeters en bellen. We beginnen klein, en bouwen verder uit als dat nodig is of passen aan bij nieuwe inzichten. Noem het een sprint. Wat we ook afspreken: met onze lean & flexibele aanpak gaan we altijd snel vooruit.
Frustratieloze ervaringen voor je gebruikers?
mans@eversendegier.nl
010 213 00 39